Ons profiel

Welkom in de wereld van morgen

Wij bereiden kinderen voor op het leven in de wereld van morgen. Een wereld die ongekend snel verandert, internationaliseert en waarin technologische ontwikkelingen elkaar steeds sneller opvolgen. Dat heeft een enorme impact op onze manier van leven, leren en communiceren.

Stepping Stones is een school waar iedereen telt, in een sfeer van warmte. En waar iedereen elkaar kent: leerlingen, leraren en ouders. Wij hechten grote waarde aan de manier waarop we met elkaar omgaan. Respect en begrip voor de ander is de basis van ons handelen en draagt bij aan de internationale oriëntatie die wij onze leerlingen meegeven.

Je verantwoordelijk voelen

Stepping Stones wil graag dat kinderen hun kwaliteiten goed benutten. Het is mooi om te zien dat kinderen hun verantwoordelijkheid nemen voor het grotere geheel; je medeleerlingen, je groep en de school.